Over NXT business

NXT business doet het anders dan traditionele accountants en adviseurs. Wij blijven gedurende het hele boekjaar intensief met je in gesprek. Jouw jaarrekening en aangifte zijn daarom geen verrassing meer.

Ben je op zoek naar een adviseur die je gedurende het hele boekjaar begeleidt en samen met jou op zoek gaat naar de beste mogelijkheden voor jouw bedrijf? Een vertrouwenspersoon, die ook bereid is om te zeggen dat iets niet kan? Dan ben je bij NXT business aan het juiste adres.

Bij ons draait het namelijk om wie jij bent, wat je doet en waar je naartoe wilt met jouw onderneming. Wij blijven gedurende het hele jaar met elkaar in gesprek. Wij zoeken je geregeld op en geven je de aandacht die je nodig hebt. Hoe vaak of hoe lang we met elkaar aan tafel zitten, maakt voor ons niet uit. NXT business is geen urenfabriek en durft om die reden met fixed prices te werken. Een goede relatie met onze cliënten staat bij ons voorop, bij ons sta jij centraal. Jouw jaarrekening en aangifte zijn voortaan geen verrassing meer.