Over NXT business

NXT business doet het anders dan traditionele accountants en adviseurs. Wij blijven gedurende het hele boekjaar intensief met je in gesprek. Jouw jaarrekening en aangifte zijn daarom geen verrassing meer.

NXT business blijft gedurende het hele jaar met jou in gesprek. De kernvragen daarbij zijn altijd: Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Over een jaar, over vijf jaar, over tien jaar? Wij kijken met je naar drie basisfundamenten van de organisatie en financiële huishouding:

  1. Risicobeperking
  2. Kostenreductie
  3. Winst(allocatie)1. Risicobeperking is het zwaarste fundament. Dat is jouw investering; het anker van je onderneming. Hierbij gaat het om aansprakelijkheid, welke contracten ga je aan? Allemaal noodzakelijk om te regelen, zodat je met een goede basis kunt ondernemen. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw eenmanszaak of BV niet omver valt, maar ook dat je privévermogen niet wordt aangetast. Daarom brengen we dat als eerste op orde.

2. Bij kostenreductie gaat het erom van welke regelingen je gebruik kunt maken. Welke fiscale en financiële regelingen zorgen ervoor dat je het meeste rendement behaalt tegen de minste kosten?  

3. Als laatste kijken we naar winstallocatie. Op het moment dat je winst maakt, wat doe je daar dan mee? Laat je die in het bedrijf zitten of wil je liever uitkeren? Of toch iets anders? Wij laten jou de beste mogelijkheden zien.